Opposites Attract del 1

Justin er ikke kjent i denne historien, og det er IKKE vi som har skrevet historien!


*Ingen synsvinkel*

Solen skinte gjennom de blå gardinene til Scarlett Rose?s soverom, og traff henne direkte i ansiktet. Med et stønn rev Scarlett dyna av kroppen sin som gjør gutter ville, og gikk mot badet. Scarlett gikk inn i dusjen og lot det varme vannet renne nedover hennes brune kropp, mens hun slappet av.

Hun tørket håret, mens hun gjespet. I motsettning til de fleste ungdommer, liker faktisk Scarlett skolen. Men når du er den mest populære jenta på skolen, hvem ville ikke?

*Scarletts synsvinkel*

Mens jeg letet gjennom skapet mitt for å finne noe jeg kunne ha på meg, begynte jeg å tenke på gutten jeg har likt siden jeg så han for første gang i barnehagen. Den gutten er Justin Bieber. Ja, jeg vet. Justin Bieber? Den største nerden på skolen? Ja.. Den gutten. Det er noe med han jeg synes er så attraktivt og tiltalende. Jeg studerer han nøye hver dag, men uten å gjøre det synlig. Måten han dytter brillene sine på plass når de glir litt for langt ned på nesen, eller måten han rister det nydelige håret sitt på plass. Han er feilfri i mine øyne, men ryktet mitt ville blitt ødelagt om jeg ble tatt i å snakke med han. Jeg kan ikke risikere det. Jeg valgte ut antrekket mitt:


weheartit // l0ve.blogg.no

Da jeg gikk ned trappen så jeg moren min sitte å drikke kaffe. Faren min har allerede dratt på jobb, han jobber i politiet. Moren min har aldri likt faren min sin jobb, hun sier den er for farlig.
"Hei mamma." sa jeg. Hun snudde seg, så på meg og smilte. "Hei vennen." Jeg gav henne en hade-klem og løp mot døra. Jeg satte meg i bilen min og kjørte mot huset til min bestevenn. Jeg kjørte opp i innkjørselen hennes og ventet på at hun skulle komme ut. Lilly og jeg har vært bestevenner siden førskolen, og hun er den eneste jeg kan fortelle alle mine hemmeligheter til, inkludert det med at jeg liker Justin. Lilly kom ut og løp mot bilen.

"Hey guuuurrrrl!" ropte hun mens hun satte seg inn i bilen. Å nei.. Hun er hyper igjen, og når Lilly er hyper, er hun irriterende.

"Lilly, har du drukket red bull i løpet av de siste timene?" spurte jeg henne, mens jeg kjørte ut av innkjørselen.

"Yesss sir!" svarte hun og smilte som en idiot.

"Gud hjelp meg." mumlet jeg til meg selv. Etter Lilly hadde bablet om gud vet hva var vi parkerte vi endelig på skolen.

"Og det er grunnen til at jeg aldri skal på en gård igjen.." avsluttet endelig Lilly.

"Så bra.." svarte jeg og latet som om jeg faktisk hadde hørt alt hun hadde sagt. Vi gikk ut av bilen og gikk mot skolen. Som alle andre dager, stoppet de andre elevene for å se på meg mens jeg gikk mot døren.  Jeg fikk et lite glimt av Nerd Boy, før jeg følte to sterke hender ta rund meg bakfra."Hey baby!" Hvisket en stemme i øret mitt. Den stemmen tilhørte Jayce Reynolds. Kaptein på basketballaget, og kjæresten min. Jeg kysset ham på kinnet. "Hey sexy." Svarte jeg. Jayce var ikke den hyggeligste fyren på skolen. Faktisk er han en av de som tvinger Nerd Boy til å gjøre leksene hans. Jeg er egentlig ikke så glad i Jayce, men siden han er den mest populære gutten på skolen og jeg er den mest populære jenta, er vi egentlig nødt til å være sammen.

Han tok meg i hånden og gikk bortover gangen med meg, med våre "tilhengere" slepende bak. Jeg skannet den overfylte gangen for gutten av mine drømmer, før jeg hørte en høy lyd. Fant ham. Jeg la merke til at Jayce ikke var ved min side lengre. Å nei. Jeg snudde meg rundt for å se Nerd Boy opp mot skapene med Jayces hånd rundt halsen hans. Alle stoppet for å se på at Jayce og gjengen hans mobbet Justin.

"Hvor faen er leksene mine!?" ropte Jayce i ansiktet til Justin. "Jeg er ikke slaven din." Klarte Justin å si. Bare ved å høre stemmen hans fikk jeg sommerfugler i magen.

"Hva sa du?" ropte Jayce. Det knuste meg å se gutten jeg er forelsket i bli behandlet slik av min såkalte kjæreste.

"Jayce, la det gå." Sa jeg da det ringte. Jeg så på Justin som slet i Jayces grep. Hvor blir det av lærerne når man trenger dem?

"Reddet av klokken, Bieber." Sa Jayce Han slapp Justin på gulvet og gikk til timen. Det tok noen sekunder før Justin fikk tilbake pusten, og deretter begynte å samle sammen bøkene sine. Jeg så brillene hans ligge på gulvet og plukket dem opp for å gi dem til han. Han så opp på meg og øynene hans vokste. Når øynene våre møttes, begynte hjertet mitt å slå fortere. Han var nydelig.

"Her" Sa jeg søtt, og rakte fram brillene til han. Han tok dem fra hånden min.

"Takk," mumlet han og satte de på seg.

"Er du ok?" Spurte jeg han. Han så ned på skoene sine for å unngå øyekontakt med meg, noe jeg ville ha.

"Ja." Sa han med en utrolig sexy stemme. Han så endelig opp, men ville fremdeles ikke se meg i øynene. "Vi bør gå så vi ikke kommer for sent." Sa han.

"Ja... umm ... vel, jeg ser deg senere." Sa jeg. Han nikket fort og gikk sin vei. Jeg sukket for meg selv og gikk til timen.

Det var første gang jeg har snakket med Nerd Boy, og tanken på at det kan være den siste gjorde meg trist

Men var ryktet mitt virkelig verdt det?

Dato: 27.nov.2011   Kl: 01:13   Kategori: Historie - Opposites Attract   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  14, Trondheim

  Navn: Justin Bieber
  Født: 1.mars 1994
  Foreldre: Pattie Mallette og Jeremy Bieber


  ADD SOM VENN
  E-post: bieber.blogg@live.no

  Twitter:
  Kristine: JDB2norway
  Eirin: EirinBieber
  Camilla: camillaabelieb
hits