Opposites Attract del 2

Neste dag:

*Scarletts synsvinkel*

 

Jeg gikk ut av senga klar for å takle dagen. Jeg grep telefonen min for å se etter nye meldinger.

 

-3 uleste meldinger-

Jeg sukket og åpnet opp den første.

-Melding-

Fra Jayce
Til Sexy Scarlett

Hei, babe. Jeg kan ikke ta deg med ut ikveld. Opptatt med noen ting.

-Slutten av meldingen-

 

Jeg sukket. Jayce skulle ta meg med ut på date i kveld. Tror han virkelig at jeg tror han er «opptatt»? Drittsekken suger sannsynligvis en annen hore's ansikt av.
Jeg må slå opp med han snart. Jeg ignorerte de to andre tekstene og hoppet i dusjen. Da jeg vasket opp, ble tankene mine drevet mot Justin. Jeg liker han så mye. Jeg vet bare ikke hvordan jeg skal fortelle han det. Jeg er ikke en gang sikker på om han liker meg. Han ser knapt på meg!
Frustrert, gikk jeg ut av dusjen og tørket håret mitt. Jeg plukket ut et par korte jeans shorts og en søt, rosa topp. Jeg tok på sandalene mine og løp ned trappen. Ingen var hjemme så mor må ha dratt tidlig på jobb. Jeg grep et eple og bagen min og gikk til bilen min.

 

Mens jeg kjørte, så jeg noen gå nedover fortauet med hodet mot bakken. Da jeg fikk opp farten litt for å få en god titt, fikk jeg sommerfugler i magen. Det var Nerd Boy. Ja, det er hvordan han får meg til å føle.
Bør jeg gi han skyss til skolen? Hmmm... Hvis noen så meg med han, ville ryktet mitt bli ødelagt. Åh... samma det.
Jeg rullet ned vinduet og dro bilen min over til fortauet. «Ner- jeg mener Justin?» Jeg snakket. Han snudde hodet for å se på meg da jeg ropte. Han var iført sine vanlige nerdete, søte, svarte, firkantede briller. Skjorten hans var rutete og han sagget. Han skjøt meg et forvirret blikk. «J-ja?» Han stammet, noe som jeg syntes var bedårende.

 

«Vil du ha skyss til skolen?» Jeg spurte høflig. Han nølte et øyeblikk. «Eh.. Jeg tror ikke det er noen god ide.»
«Hvorfor ikke?» Sa jeg, selv om jeg visste hva han tenkte.
«Vel.. Hvis noen ser deg sammen med meg vil ryktet ditt bli ødelagt» sa han, mens han så ned.
Hjertet mitt brakk i to. Gosh, jeg elsker han.
«Jeg bryr meg ikke hva det tenker, Justin. Sett deg inn i bilen.» Jeg forlangte. Han stirret overraskene på meg. Han gikk langsomt mot bilen. Han satte seg inn, og festet setebeltet med en gang. Aw.. Han bryr seg om sin egen sikkerhet!

 

Da jeg kjørte opp til Lily's hus fikk jeg se noen glimt av Justin. Han hadde hodet ut av vinduet og laget knapt en lyd. Jeg visste egentlig ikke hva jeg skulle si heller, så vi kjørte i taushet.
Jeg kjørte opp til Lily's hus, og hun var allerede utenfor, stående med armene i kors og sint avventet hun ankomsten min. Justin begynte umiddelbart å ta av seg setebeltet for å flytte seg til baksetet.
Jeg grep han i armen. «Bli». Han så på meg og nikket da jeg fikk øye på Lily som kom bort til bilen. Justin virket litt redd for henne. Jeg var ganske redd selv faktisk. Når Lily blir sint, blir det ikke pent.

 

«Hva i helvete tok deg så lang t-!» Hun stoppet midt i setningen og stirret på meg og Justin nysgjerrig. «Hei der, Nerd Boy!»
Jeg slo meg selv mentalt da hun brukte begrepet Nerd Boy. Det itiotet Lily måtte bare si det.
«Eh.. Hallo, Lily» sa han, uten se henne i øynene. Selvfølgelig. Hun gikk til baksete og spendte setebeltet. Jeg kjørte videre til skolen. Jo nærmere vi kom, jo mer nervøs ble Justin.

 

«Er det noe galt, Justin?» Jeg spurte han. «Eh.. nei, jeg bare... eh, n-nei... ingenting er galt.» Han sa, tydeligvis flau over stammingen sin. Lily fniste stille.
«Jeg synes stammingen din er søt» sa jeg, men angret raskt. Herregud. Hadde jeg virkelig sakt det? Jeg rødmet da jeg så på Justin, som var enda rødere. Awww... han rødmet!

 

«T-takk.» Han snakket lavt. Jeg nikket, fremdeles ydmyket. Jeg kikket over på Lily fra bakspeilet. Hun lo seg ihjel bak der. Jeg himlet med øynene og fikk til slutt svingt opp i skolens parkeringsplass.
Lily og jeg hoppet ut, mens det tok litt lengre tid med Justin. Da han endelig åpnet døren så alle på oss i ærefrykt.

 

Her kommer det.

Dato: 27.nov.2011   Kl: 22:24   Kategori: Historie - Opposites Attract   Kommentarer: 11

Opposites Attract del 1

Justin er ikke kjent i denne historien, og det er IKKE vi som har skrevet historien!


*Ingen synsvinkel*

Solen skinte gjennom de blå gardinene til Scarlett Rose?s soverom, og traff henne direkte i ansiktet. Med et stønn rev Scarlett dyna av kroppen sin som gjør gutter ville, og gikk mot badet. Scarlett gikk inn i dusjen og lot det varme vannet renne nedover hennes brune kropp, mens hun slappet av.

Hun tørket håret, mens hun gjespet. I motsettning til de fleste ungdommer, liker faktisk Scarlett skolen. Men når du er den mest populære jenta på skolen, hvem ville ikke?

*Scarletts synsvinkel*

Mens jeg letet gjennom skapet mitt for å finne noe jeg kunne ha på meg, begynte jeg å tenke på gutten jeg har likt siden jeg så han for første gang i barnehagen. Den gutten er Justin Bieber. Ja, jeg vet. Justin Bieber? Den største nerden på skolen? Ja.. Den gutten. Det er noe med han jeg synes er så attraktivt og tiltalende. Jeg studerer han nøye hver dag, men uten å gjøre det synlig. Måten han dytter brillene sine på plass når de glir litt for langt ned på nesen, eller måten han rister det nydelige håret sitt på plass. Han er feilfri i mine øyne, men ryktet mitt ville blitt ødelagt om jeg ble tatt i å snakke med han. Jeg kan ikke risikere det. Jeg valgte ut antrekket mitt:


weheartit // l0ve.blogg.no

Da jeg gikk ned trappen så jeg moren min sitte å drikke kaffe. Faren min har allerede dratt på jobb, han jobber i politiet. Moren min har aldri likt faren min sin jobb, hun sier den er for farlig.
"Hei mamma." sa jeg. Hun snudde seg, så på meg og smilte. "Hei vennen." Jeg gav henne en hade-klem og løp mot døra. Jeg satte meg i bilen min og kjørte mot huset til min bestevenn. Jeg kjørte opp i innkjørselen hennes og ventet på at hun skulle komme ut. Lilly og jeg har vært bestevenner siden førskolen, og hun er den eneste jeg kan fortelle alle mine hemmeligheter til, inkludert det med at jeg liker Justin. Lilly kom ut og løp mot bilen.

"Hey guuuurrrrl!" ropte hun mens hun satte seg inn i bilen. Å nei.. Hun er hyper igjen, og når Lilly er hyper, er hun irriterende.

"Lilly, har du drukket red bull i løpet av de siste timene?" spurte jeg henne, mens jeg kjørte ut av innkjørselen.

"Yesss sir!" svarte hun og smilte som en idiot.

"Gud hjelp meg." mumlet jeg til meg selv. Etter Lilly hadde bablet om gud vet hva var vi parkerte vi endelig på skolen.

"Og det er grunnen til at jeg aldri skal på en gård igjen.." avsluttet endelig Lilly.

"Så bra.." svarte jeg og latet som om jeg faktisk hadde hørt alt hun hadde sagt. Vi gikk ut av bilen og gikk mot skolen. Som alle andre dager, stoppet de andre elevene for å se på meg mens jeg gikk mot døren.  Jeg fikk et lite glimt av Nerd Boy, før jeg følte to sterke hender ta rund meg bakfra."Hey baby!" Hvisket en stemme i øret mitt. Den stemmen tilhørte Jayce Reynolds. Kaptein på basketballaget, og kjæresten min. Jeg kysset ham på kinnet. "Hey sexy." Svarte jeg. Jayce var ikke den hyggeligste fyren på skolen. Faktisk er han en av de som tvinger Nerd Boy til å gjøre leksene hans. Jeg er egentlig ikke så glad i Jayce, men siden han er den mest populære gutten på skolen og jeg er den mest populære jenta, er vi egentlig nødt til å være sammen.

Han tok meg i hånden og gikk bortover gangen med meg, med våre "tilhengere" slepende bak. Jeg skannet den overfylte gangen for gutten av mine drømmer, før jeg hørte en høy lyd. Fant ham. Jeg la merke til at Jayce ikke var ved min side lengre. Å nei. Jeg snudde meg rundt for å se Nerd Boy opp mot skapene med Jayces hånd rundt halsen hans. Alle stoppet for å se på at Jayce og gjengen hans mobbet Justin.

"Hvor faen er leksene mine!?" ropte Jayce i ansiktet til Justin. "Jeg er ikke slaven din." Klarte Justin å si. Bare ved å høre stemmen hans fikk jeg sommerfugler i magen.

"Hva sa du?" ropte Jayce. Det knuste meg å se gutten jeg er forelsket i bli behandlet slik av min såkalte kjæreste.

"Jayce, la det gå." Sa jeg da det ringte. Jeg så på Justin som slet i Jayces grep. Hvor blir det av lærerne når man trenger dem?

"Reddet av klokken, Bieber." Sa Jayce Han slapp Justin på gulvet og gikk til timen. Det tok noen sekunder før Justin fikk tilbake pusten, og deretter begynte å samle sammen bøkene sine. Jeg så brillene hans ligge på gulvet og plukket dem opp for å gi dem til han. Han så opp på meg og øynene hans vokste. Når øynene våre møttes, begynte hjertet mitt å slå fortere. Han var nydelig.

"Her" Sa jeg søtt, og rakte fram brillene til han. Han tok dem fra hånden min.

"Takk," mumlet han og satte de på seg.

"Er du ok?" Spurte jeg han. Han så ned på skoene sine for å unngå øyekontakt med meg, noe jeg ville ha.

"Ja." Sa han med en utrolig sexy stemme. Han så endelig opp, men ville fremdeles ikke se meg i øynene. "Vi bør gå så vi ikke kommer for sent." Sa han.

"Ja... umm ... vel, jeg ser deg senere." Sa jeg. Han nikket fort og gikk sin vei. Jeg sukket for meg selv og gikk til timen.

Det var første gang jeg har snakket med Nerd Boy, og tanken på at det kan være den siste gjorde meg trist

Men var ryktet mitt virkelig verdt det?

Dato: 27.nov.2011   Kl: 01:13   Kategori: Historie - Opposites Attract   Kommentarer: 0

Historie

Vi skal starte med en historie. Jeg vet ikke helt når den vil starte, fordi vi skriver ikke historien selv. Vi oversetter en engelsk historie til norsk, men før vi kan starte å poste historien må vi få tillatelse fra jenta som har skrevet den. Vi har prøvd å kontakte henne, så får vi se.
Dato: 26.nov.2011   Kl: 22:54   Kategori: Historie - Opposites Attract   Kommentarer: 0
 • Profilbilde
  14, Trondheim

  Navn: Justin Bieber Født: 1.mars 1994 Foreldre: Pattie Mallette og Jeremy Bieber


  ADD SOM VENN
  E-post: bieber.blogg@live.no

  Twitter:
  Kristine: JDB2norway
  Eirin: EirinBieber
  Camilla: camillaabelieb
hits